Keep calm and learn maths !!!

Mentres el “toro bravo” ens “vacil.la” i a Catalunya corren rius de tinta ( i gairebé de sang ) sobre el tema del català i el castellà a les escoles, continuem fent el lluç davant del món :  “Suspens en matemàtiques i aprovat justet en ciències i lectura per als alumnes espanyols de 4t de Primària”

Per sort en el titular posa “espanyols”, suposo que no estem inclosos els catalans.

( Oh!! Wait!!)

Però bé…. ejem…. tanmateix adhuc 🙂 això amb una Catalunya independent no seria així perque blah blah blah blah… ( resposta tipus de conseller@ panxacontent@ )

Què voleu que us digui, parlem clar i català, en Wert és un imbècil i la seva política una bestiesa, però us ben asseguro que em preocupa molt més la notícia del primer paràgraf que les ximpleries del “toro bravo”. Però clar, aquesta notícia a qui li importa ?? Com m’agradaria llegir demà què opinen els “intelectuals” de la nostra terra de com donar-li solució a aquest problema, llàstima que estiguin massa ocupats amb altres temes.

Doncs apa, mentres anem marejant una mica la perdiu podeu gaudir de la última estrena al festival de cinema de terror de Sitges… ( si sou capaços de digerir-la ) jajaja

Per cert si jo hagués de negociar amb en Wert, acceptaria la seva política a canvi de que a Catalunya poguèssim desconnectar la senyal de Tele5 i la resta de teleescombraries, us garanteixo que guanyaria el Català i la salut mental del nostre poble.

Fins aviat !!!! i visca les matemàtiques !!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s