El séptimo sello

Mural que inspiró la escena de la partida de ajedrez :

La muerte jugando al ajedrez, mural de Albert Målare, en la Iglesia de Täby, Diócesis de Estocolmo.

La muerte jugando al ajedrez, mural de Albert Målare, en la Iglesia de Täby, Diócesis de Estocolmo.

Fragmento doblado :

Fragmento en versión original subtitulado con parte de una entrevista a Ingmar Bergman :

No puedo estar más de acuerdo :

Disfruten de la película si tienen ocasión.

2 comentarios el “El séptimo sello

  1. El Mikaker dice:

    Amic Nogaussià (¿puedo llamarte así?), tant debò haguessis posat aquest post uns dies abans. T’imagines beure del calze de la pel•lícula estirat damunt del cadafal central de l’exposició “Lamentacions” del MDM? Mentre, l’energia de la tauleta es va escolant, deixant el film en suspens i amb la pantalla en negre. Els servos de les campanes continuen fent-les repicar sense pietat. Cap esser viu dins la sala. Silenci, un immens silenci que tot ofega. Els automatismes i els servos… a la seva inútil feina!!! Amigo, no contestes a mi provocación, dejémoslo en tablas ¿hace? Aunque muchas veces no entre al trapo… te sigo. Me he quedado con tu cara. Ja, ja, ja!!!

    • nogaussiano dice:

      Amic mikaker, vaig veure el video de l’exposició “Lamentacions”, i crec que la combinació que descrius en el teu comentari podria ser una experiència única. En quant a les “taules” per descomptat que les accepto, es coneix que ets bon jugador d’escacs. No tothom és capaç de sortir de la posició de zugzwang en la que de vegades et pot posicionar la vida. De moment seguim donant voltes per el taulell, que ja és molt. Fins aviat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s