El nen del globus

Des de petit em quedava bocabadat mirant-lo quan passava pels carrerons de Dalt la Vila.

Niño-con-globos,-badalona

Fa uns pocs anys em van regalar un extraordinari quadre amb una interpretació diria que gairebé animada del nen del globus, el quadre titulat  “1KFuig” és obra de la reconeguda i estimada artista Badalonina Elena Cabezas Herrera. El tinc penjat a casa i sempre que el miro em porta molts records.

Disculpeu la baixa qualitat de la fotografia. Prometo solucionar-ho en breu.

Disculpeu la baixa qualitat de la fotografia. Prometo solucionar-ho en breu.

Fa poc que he descobert un curtmetratge francés de l’any 1956 titulat Le Ballon Rouge de Albert Lamorisse. Us el deixo aquí perque m’ha agradat molt i el volia compartir amb vosaltres. La història transcorre als carrers de París, on un nen troba un globus penjat a un fanal, la resta deixo que ho descobriu vosaltres mateixos.

Bon viatge nen del globus !!! Se’ns veu molt petits des d’allà dalt oi ??

Un comentario el “El nen del globus

  1. El Mikaker dice:

    Thanks, merci, mon ami, je vous souhaite une bonne journée … mais aujourd’hui, je suis splendide: pourquoi pas une bonne semaine, un bon mois, une bonne année, une bonne vie. Pour vous-même … et il a aussi la famille, les amis, les ennemis, tout le monde. Ainsi soit-il. N’est-ce pas?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s